• Inbrott

  Vi dokumenterar skador, ingångsvägar och tillvägagångssätt. Vi utför en fullständig kriminalteknisk undersökning av platsen, fotodokumentation, fingeravtrycks- undersökning, säkring av DNA, skospår m m. Vi gör även rekonstruktioner av misstänkta arrangerade inbrott.

  Tekniska undersökningar av interna stölder. När man misstänker insiderbrott och vill samla bevis för att eventuellt gå vidare med en polisanmälan.

  Förebyggande inbrottsskydd/besiktning

  Vi kontrollerar och undersöker säkerheten/inbrottsskyddet hos byggnader, villor, maskinhallar m. m. Vi undersöker och går bl. a. igenom fönster- och dörrlås, dörrar, området runt fastigheten för att se om skyddet är tilläckligt. Det kan röra det sig om dåliga/gamla lås, för klena dörrar/väggar, lätt att komma upp på taket, felplacerade larm.

  För att åtgärda dåliga skalskydd och försvåra för en inbrotttjuv att ta sig in kan vi hjälpa er att titta på fastigheten, villan eller lagerlokalen för att avgöra om de uppfyller kraven från t. ex. försäkringsbolagen. I samband med en undersökning tittar vi även på brandlarmet. Ni får en komplett undersökning samt vilka åtgärder Ni bör göra.

 • inbrott4

  inbrott2